Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Έναν διαφορετικό τρόπο, επέλεξε η ΔΗΠΑ - Συνεργασία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, στο συνεδριακό κέντρο «φιλοξενία»

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι προτείνοντες τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές θα είναι η Τασούλα Γεωργιάδου Πρόεδρος Παγκύπριου Συνδέσμου Ατόμων με αυτισμό και ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Καρογιάν. Τους υποψήφιους θα υποστηρίξουν οι Πέτρος Ξενοφώντος- Πρώην Υπουργός Γεωργίας και Μενέλαος Κυπριανού- Ιδρυτικό στέλεχος της ΔΗΠΑ.

Συνήθως, ο κάθε υποψήφιος προτείνεται και υποστηρίζεται από άτομα που επιλέγει ο ίδιος.

Η ηγεσία της ΔΗΠΑ επέλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο υποβολής υποψηφιοτήτων, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι οι έξι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές ρίχνονται στη μάχη των εκλογών με μία γροθιά, με στόχο τη διεκδίκηση μιας έδρας, στο ευρωκοινοβούλιο.

ΕΓ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.